H4 LED lampen Kit voor Vrachtwagens 3000LM

478294904

Nieuw

Aanbieding! Afdrukken

H4 LED lampen kit 12-24v met LED Cree XML 3000LM per lamp, om de H4 halogeen lampen te vervangen. U kunt de lampen voor groot- of dimlicht gebruiken mits de fitting H4 is. 

Meer details

85,00 € 99,00 €

-14,00 €

Afhankelijk van transportbedrijf

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 8 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,80 €.


LED Cree Hoge Kwaliteit H4 50W CREE LED KITS

Vervangt:  H4 Halogeen- en Xenonlampen 

Basis van aluminium van hoge kwaliteit - 50W CREE COB CHIPS 3000Lm

6000k klassering extreem stralend, fantastische resultaten en makkelijk te installeren!

Deze nieuwe H4 LED-Kits van het merk CREE nieuwste innovatie van de verlichtingsindustrie voor de auto. Elke lamp is uitgerust met de nieuwste COB CREE LED dat een ongelooflijke lichtemissie produceert van 3000lm en de lampen hebben een levensduur van meer dan 25.000 uur. Elke LED heeft een koelsysteem met een ventilator om de warmte af te voeren die opgewekt wordt. De voeding van deze lampen zijn de nieuwste LED-stuurprogramma's die zijn verzameld op de CPU constante stroom controle, bescherming tegen oververhitting en het verstrekken van het krachtige vermogen van 50w. Deze kleine maar krachtige geleiders beschikken over een vermogen om elke LED te verlichten met een vermogen van 50w 3000lm wat een zuiver wit licht type produceert dat een betere kwaliteit heeft dan het licht van alle halogeenlampen op de markt.

Bovendien, deze LED-kit is volledig waterdicht en is voorzien van schroefdraadverbindingen voor extra waterdichte bescherming. In de meeste gevallen kunt u de lamp in zijn geheel installeren in uw eigen koplampt, zodat u geen gaten hoeft te boren, zoals het geval is bij Xenon kits.  

Nog een voordeel, LED's gaan veel langer mee en verbruiken minder energie dan enige andere xenon- of halogeenlamp op de markt.  De levensduur van LED's is 25 000 uur, de lamp gaat dus veel langer mee dan halogeenlampen (400 uur) of xenonlampen (1400 uur), u heeft dus lampen met een langere levensduur, die minder verbruiken en meer comfort met zich meebrengen en u bespaart aanzienlijk aangezien het wellicht niet meer nodig zal zijn de lampen nog eens te vervangen. Dit product is een must voor iedereen die de verlichting van zijn/haar voertuig wil verbeteren en opzoek is naar een hoge glans, duurzaamheid en lage onderhoudskosten.

Een ander belangrijk aspect is dat er geen gevaar is dat de lamp doorbrandt (projector koplamp) anders dan het geval is bij Xenon kits waarbij u het risico loopt dat u deze hierdoor uiteindelijk zult moeten vervangen. De hitte die wordt opgewekt door de LED-lampen is minder intens dan de hitte die halogeenlampen in serie gemonteerd uitstoten, u loopt dus geen risico dat de koplamp kapot springt. De LED-lampen hebben bovendien een unieke koelplaat die exclusief ontworpen is om de stabiele temperatuur van de chip te behouden zodat de levensduur van de lamp weergegeven kan worden. 

 

Technische eigenschappen:

Vermogen 50W

Lichstroom 3000LM

3 x Led Cree

Voltage: DC12-24V (u kunt de lampen gebruiken in vrachtwagens en caravans)

Inhoud van het Pakket: 

2 x LED-lampen Cree H4 led

2 x Ventilators

2 x Ballasten

Te gebruiken voor:


Deze lampen zijn te gebruiken voor voertuigen die voorzien van een elektrisch systeem om te controleren of er kapotte lampen zijn(Can-Bus), er mogen geen gebreken zijn aan de computer van uw auto. De lampen zijn ook geschikt voor enkele voertuigen zonder dit systeem.

Het vervangt de traditionele lamp:

2016-11-17

H4 LED lampen Kit voor Vrachtwagens 3000LM

Goede en snelle levering

De lampen binnen 4 werkdagen binnen en dat uit Spanje, en het werkt goed alleen even oppassen met monteren. De ring om de lampen vast te zetten kan je los halen, anders krijg je ze er niet in, dat hadden ze wel even duidelijk mogen aangeven. Verder perfect.

Schrijf uw recensie !

Schrijf uw recensie

H4 LED lampen Kit voor Vrachtwagens 3000LM

H4 LED lampen Kit voor Vrachtwagens 3000LM

H4 LED lampen kit 12-24v met LED Cree XML 3000LM per lamp, om de H4 halogeen lampen te vervangen. U kunt de lampen voor groot- of dimlicht gebruiken mits de fitting H4 is.