Professionele Navigatiesystemen NavionTruck


NavionTruck produceert en distribueert navigatiesystemen en systemen voor positionering, alarmen, verlichting en accessoires, voor professioneel wegtransport. Al onze producten worden speciaal ontworpen voor voertuigen als vrachtwagens, bestelwagens, bussen, maar kunnen ook gebruikt worden voor elk ander type vervoersmiddel zoals voor een auto, motor, taxi, ambulance, politie auto... 


NavionTruck biedt professionele navigatie met specifieke functies zoals het afstellen van afmeting, gewicht en gevaarlijke stoffen (ADR), het systeem is in staat om u te informeren over bruggen, smalle straten en over de maximale belasting van zware voertuigen. Uitgerust met geavanceerde opties, waaronder de berekening van de afmetingen van het voertuig, zoals hoogte, breedte, en de maximaal toegestane gewicht voor vrachtwagens, bieden de GPS toestellen van NavionTruck op een proffesionele manier steun bij het navigeren op de weg. We hebben al onze navigatiesystemen vervaardigd op basis van de ervaring van transport professionals.¬†NavionTruck navigatiesystemen zijn voorzien van een touch screen, voice ondersteuning en cartografie kaarten OSM.¬†Dit systeem heeft toegang tot een uitgebreide databank van vaste en mobiele snelheidscontroles, voorge√Įnstalleerde POI (Point Of Interest) van industriegebieden, magazijnen, laadp- en losplaatsen, bedrijven, garages, Toll Collect, kampings, stranden en duizenden andere nuttige plaatsen. NavionTruck biedt misschien wel de¬† meest actuele en geavanceerde navigatiesystemen van de huidige markt √®n met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.


Snelle navigatie:


‚ÄĘ NavionTruck herberekent continu de route en dit met een grote snelheid, dankzij de processors met twee en vier cores: hardware en software hoge kwaliteit. Al onze GPS navigatiesystemen zijn ontworpen om de beste prestaties te leveren.


‚ÄĘ De kwaliteit van het beeldscherm is van het hoogste niveau. Navigatieprogamma`s met 3D-weergave, deze zijn zonder twijfel de beste van de software-industrie.


‚ÄĘ Slim zoeken naar adressen, zonder dat het nodig is de volledige naam van de bestemming in te vullen, dit zorgt ervoor dat u sneller kunt zoeken, zondere enige tijdsverspilling: cruciaal voor onze klanten.¬†


Intu√Įtieve interface:


Dankzij een breed scala aan opties kunt u het uiterlijk van het programma aanpassen. De kaarten kunnen worden bekeken met verschillende kleurenschema's. De unieke conversiemodus die automatisch van dag- naar nachtweergave omschakelt. Het besturingssysteem van navigatiesysteem NavionTruck is gebaseerd op Windows CE en Android, hierdoor is het mogelijk het apparaat ook te gebruiken als een echte computer. U zult beschikken over een desktop browser, zoekmachine, weergave van Word, Excel en PDF, adresboek, games en vele andere programma's en toepassingen die altijd binnen handbereik zijn dankzij de Google Play Store.


Nauwkeurigheid van locatie:


Van alle modellen OSM hebben we kaarten geinstalleerd voor 99% van de voertuigen inclusief adressen, ook met de meest onbekende. Bovendien verliest het systeem geen signaal waneer u in smalle straten bent. De nauwkeurigheid blijft hoog, zelfs waneer u in een tunnel rijdt ; de route zal doorgaan met een constante snelheid, zelfs bij afwezigheid van het GPS- signaal.


Bezienswaardigheden:


Met NavionTruck kun je een groot aantal points of interests (POI) en PDI opzoeken, waardoor u de volgende dingen makkelijk kunt vinden: winkels, diensten, cultureel erfgoed , parken, bedrijven... Alles wat u nodig hebt om uw reis nog comfortabeler te maken.


NavionTruck


NavionTruck is het vertrouwde merk voor transport professionals die gebruik maken van GPS. Bij Naviontruck zetten we ons elke dag in om het beste te bieden aan professionals uit de transportsector. Ons belangrijkste doel is om te allen tijde voor u klaar te staan zodat uw reizen korter, effici√ęnter en comfortabeler zullen zijn. We beschikken over een geweldig team dat al uw vragen kan beantwoorden. Dankzij ons online systeem kunnen wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, voor u klaarstaan. Dit omdat we weten dat ons product een cruciaal onderdeel is van de transport professional.¬†


NavionTruck raadt u aan


Route informatie of aanpassing aan het apparaat kunt u beter niet invoeren tijdens het rijden, als u geen aandacht besteed aan het besturen van de auto kunt u een ongeval en daarmee mogelijk ernstige verwondingen en veel schade veroorzaken. U bent zich bewust van uw verantwoordelijkheid en het risico van het gebruik van onze apparatuur.


Ook bij het gebruik van onze navigatiesystemen voor vrachtwagens, bussen of caravans, is het uw verantwoordelijkheid om ten alle tijden rekening te houden met de hoogte, de lengte, het gewicht en andere beperkingen van het voertuig en andere. Volg de verkeersborden en wees alert op de toestand van de weg wanneer u een beslissing neemt, ook al volgt u een route die door het navigatiesysteem is berekend, zelfs bij routes die u al kent, want de mogelijkheid bestaat dat de informatie die u te zien krijgt niet 100% accuraat is. 


Wij helpen u om uw reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, maar u blijft zelf verantwoordelijk voor het besturen van uw voertuig.


NavionTruck wenst u een prettige reis!

 

 

 

Inhoud:


· Navigatiesysteem

· Houder met zuignap, ook aangepast als een digitale fotolijst (alleen geschikt voor Windows CE modellen)

· AC Adapter 12-24v

· Adapter voor thuis 220v

· Hoofdtelefoon (alleen geschikt voor Windows CE modellen)

· USB-kabel voor PC aansluiting 

· Quick User Guide

· Neopreen hoes


Opties


· Bluetooth Handsfree 

· Weergave foto's en video's

· foto- en videocamera

· Touch screen

· Aansluiting HDMi

· Tv-ontvanger

· FM-zenders

· Reverse camera optie

· WIFI ontvanger

· Android en Windows besturingssysteem

¬∑ Ge√Įntegreerde Telefoon

· 3G dataverbinding


Maps package

· Compleet + Rusi Europa en Marokko


Andere Maps


Argentini√ę, Brazili√ę, Chili, Colombia, Mexico, Peru, Venezuela, Aruba, Bahama's, Barbados, Belize, Bermuda, Bolivia, Kaaimaneilanden, Costa Rica, Cuba, Dominicaanse Republiek, Ecuador, El Salvador, Falkland Eilanden, Frans-Guyana, Guadeloupe, Guatemala, Guyana, Honduras, Jamaica, Martinique, Nicaragua, Panama, Paraguay, Saint Kitts en Nevis, Saint Vincent en de Grenadines, Saint Bart, Suriname, Trinidad en Tobago, Uruguay, Burundi, Kenia, Malawi, Mozambique, Reunion, Rwanda, Tanzania, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Egypte, Libi√ę, Marokko, Zuid-Soedan, Soedan, Tunesi√ę, Angola, Botswana, Lesotho, Malawi, Mozambique, Namibi√ę, Reunion, Zuid-Afrika, St. Helena, Swaziland, Zambia, Zimbabwe, Benin, Costa Ivoire, Ghana, Guinee, Mali, Niger, Nigeria, Senegal, Sint-Helena, Togo, Australi√ę, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Bahrein, Irak, Isra√ęl, Jordani√ę, Koeweit, Libanon, Oman, Qatar, Saudi-Arabi√ę, Syri√ę, Verenigde Arabische Staten, Jemen, Singapore, Maleisi√ę, Brunei, Thailand, Indonesi√ę, Vietnam, de Filippijnen, India.

 

 

GRATIS software updates


Levenslange Gratis updates van de licentie van alle kaart pakketten.


 GPS Navigatiesystemen NavionTruck