Navigatiesystemen voor Vrachtwagens

Navigatie systeem GPS voor Vrachtwagens

 

De nieuwe NavionTruck Truck Navigation voor onze GPS- navigatiesystemen voor vrachtwagens. We bieden de nieuwste technologie op het gebied van rijhulpsystemen. Ze zijn uitgerust met bijgewerkte kaarten. Al onze Truck GPS-apparaten zijn uitgerust met alle geavanceerde professionele functies onder andere...

Navigatie systeem GPS voor Vrachtwagens

 

De nieuwe NavionTruck Truck Navigation voor onze GPS- navigatiesystemen voor vrachtwagens. We bieden de nieuwste technologie op het gebied van rijhulpsystemen. Ze zijn uitgerust met bijgewerkte kaarten. Al onze Truck GPS-apparaten zijn uitgerust met alle geavanceerde professionele functies onder andere controle gewicht en de afmetingen van het voertuig die u toelaat om te identificeren dat u lage bruggen en smalle wegen kunt verkomen voor grote voertuigen.

 

Wij bieden de nieuwste kaarten met levenlange gratis updates ( Navteq ) , een wereldleider in de ontwikkeling van GPS-navigatie kaarten. Beschikbaar in 196 landen en in 34 talen spraakgestuurde, met gedetailleerde verkeersinformatie van 41 landen wereldwijd.

 

Meer
Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items